Lorenzo Cinquepalmi - fiolinmakermester og daglig leder

Lorenzo har sin fiolinmakerutdanning fra "Civica Scuola di Liuteria di Milano" (2011), hvor han tilegnet seg mestertittelen i 2013, samt en ett-årig mastergrad i montering og finjustering av strykeinstrumenter i 2015. Tildelt gullmedaljen for celli på den 8. A.n.l.a.i. nasjonale fiolinmakerkonkurransen (Italia), samt Cremona prisen for beste instrument i 2014. Har gått i lære hos store fiolinmakermestere som Gregg Alf, Elena Bardella og Luca Primon. Åpnet i 2016 sitt eget verksted i Orino, Italia. Flyttet til Trondheim og begynte jobben hos Fiolinmaker Skog i januar 2022. I november 2022 overtok han ansvaret som daglig leder.

Justus M. Aa. Zeiger - butikk og salg

Justus studerer musikkvitenskap ved NTNU i Trondheim. Han har vokst opp i kulturskolen, med fiolin som instrument, før han etter hvert begynte å spille bratsj i tillegg. I flere år har Justus vært engasjert i orkesterlivet gjennom landsstyret til De Unges Orkesterforbund (UNOF). Ellers er han aktiv i flere av Trondheims festivaler, blant annet Trondheim Kammermusikkfestival og Trondheim Jazzfestival. Han er også lærer på fiolin. Justus begynte å jobbe i Fiolinmaker Skogs butikk i september 2021. Kom innom butikken, så hjelper han deg gjerne!

Christer Skog - fiolinmakermester

Utdannet som fiolinpedagog ved Örebro Musikpedagogiska Institut, Sverige. Fem år som orkestermusiker ved Stora teatern, Göteborg, og i Trondheim Symfoniorkester. Har også spilt en del barokkfiolin, blant annet i Norsk Barokkorkester. Fikk sin fiolinmakerutdannelse ved Hantverkets folkhögskola, Leksand, Sverige, med svennebrev og mesterbrev. Hans lærere var bl.a. Carlo Bergman, som selv hadde sin utdannelse ved den verdenskjente fiolinmakerskolen i Cremona, opphav til legender som Amati og Stradivari. Gjennom karrieren har Christer opparbeidet seg en solid faglig kompetanse, inkludert nybygg, buearbeid og reparasjon av alle strykeinstrumenter. Åpnet verkstedet i Trondheim i 1986, og har siden den tid bygd opp en anerkjent bedrift som i dag består av 3 fiolinmakermestere og 1 butikkansatt. Christer har nå pensjonert seg og trukket seg tilbake som daglig leder, og vil i framtiden bidra i firmaet som konsulent.