Fiolinmaker Christer Skog AS - gå til nettbutikk

Fiolin, bratsj, cello, kontrabass - instrumenter, buer, tilbehør, noter, reparasjoner.

Julesalg - noter og utvalgte varer

I forbindelse med flyttingen har vi opphørssalg for notelageret vårt, samt et lite julesalg. Kanskje finner du gode julegaver hos oss?

  • Fra 6.12 10% på alle noter og utvalgte varer.
  • Fra 13.12 20% på alle noter og utvalgte varer.
  • Fra 20.12 30% på alle noter og utvalgte varer.

Tilbudet gjelder så langt beholdningen rekker.
Husk at nettbutikken vår er åpen hele jula, men at varer bestilt etter 22.12. blir sendt tidligst 4.1.

Ved bestilling i nettbutikken ser du ikke rabatten, men den blir trukket fra på fakturaen som følger med notene.

GLADNYHET: Fiolinmaker'n flytter!

I begynnelsen av februar åpner vi i nye, lyse lokaler i første etasje i Kjøpmannsgata 46, nabohuset til vårt nåværende kjellerkrypinn. Du finner oss på nesten samme sted som før, inne hos nye Olavshallen. Ny inngang blir fra innsiden av Olavshallen, litt til venstre fra den gamle jerngrinda vår (hvor Bodega 44 nå holder til). Vi fortsetter i de nåværende lokalene fram til 24. Januar.

I forbindelse med flyttingen slutter vi med salg av noter for å konsentrere oss om fiolinmaker'ns kjerneoppgaver: reparasjon og salg av strykeinstrumenter. Vi starter opphørssalg på noter med gode tilbud, samt et lite julesalg mandag 6.12. Kanskje finner du gode julegaver hos oss? Følg med for mer informasjon!

Våre åpningstider jula 2021

Fiolinmaker’n holder åpent til og med onsdag 22.12., tar så julefri og åpner igjen tirsdag 4.1. Nettbutikken vil være åpen i jula. Nettbestillinger mottatt etter kl 12.00 den 22.12. blir ekspedert når vi er tilbake fra juleferie. 

Trenger du julegavetips til en musiker? Vi hjelper deg gjerne. 

PS! Det kommer spennende nyheter fra Fiolinmaker’n snart - følg med! 

 Vi ønsker våre kunder en riktig god førjulstid!


Venteliste verkstedoppdrag

På grunn av covid-19 har vi for tiden redusert kapasitet i verkstedet og kan ikke ta i mot drop-in oppdrag uten avtale. Du er velkommen til å kontakte oss på post@fiolinmakern.com eller 93012684/73529391 for å stå på venteliste for verkstedoppdrag. Fint om du sender kontaktinformasjon og en beskrivelse av ønsket oppdrag, så svarer vi deg så raskt vi rekker.

De første ukene i september har vi dessverre ansatte i korona-karantene, noe som reduserer kapasiteten. Fra siste halvdel av september har vi nye fiolinmakere på prøve, og kan forhåpentligvis redusere ventetiden.

Midlertidig lørdagsstengt fra og med 15.09.

Fiolinmaker'n innfører midlertidig lørdagsstengt fra og med 15.09. Vi kommer tilbake til hvorvidt dette blir permanent, og om vi kompenserer med langåpent en ukedag i stedet.

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for våre kunder. Hvis du ikke har anledning til å komme innom i åpningstiden på hverdager er du velkommen til å kontakte oss på post@fiolinmakern.com eller 93 01 26 84/73 52 93 91, så vil vi hjelpe deg å finne alternative løsninger.

I nettbutikken finner du

Bruk gjerne søkefeltet i nettbutikken så finner du raskt fram.

(NB! I nettbutikkens søkefelt får du treff på produktnavn og produktbeskrivelser. For mer generelle søk som f.eks "fiolin" bruk heller menyen til venstre i nettbutikken.)

Savner du noe? Ta kontakt - kanskje har vi det likevel eller kan skaffe det!

Finn fioliner, andre strykeinstrumenter, gitarer, noter og tilbehør i nettbutikkenLevering 

Bestillinger sendes i løpet av 1-3 virkedager - forutsatt at vi har dine varer i lager.
Legg inn ditt mobilnummer ved bestillingen, så får du sms-melding når pakken kan hentes ved ditt postkontor, og slipper å vente noen dager ekstra på hentemelding i postkassen.
Vanlig forsendelse sendes som Norgespakke. Raskere levering kan bestilles mot ekstra kostnad, kontakt oss på telefon eller epost for å avtale dette.
Faktura følger med varene. Ved større bestillinger forbeholder vi oss retten til å kreve forskuddsbetaling.

Gratis frakt

Ved bestillinger med samlet verdi over 2.000 kr. Gjelder forsendelse brevposte og standard Norgespakke (vekt inntil 10 kg, mål 120x60x60 cm). Forsendelser med avvikende vekt og mål (eks. celli eller bass) er unntatt fra dette.

Kulturskole?

Vi har en fast rabatt for alle kulturskoler. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.


Reparere fiolin, bratsj, cello og kontrabass

Vi utfører alle slags reparasjoner på fiolin, bratsj, cello og kontrabass, samt buer til disse. Vi har for tiden noe venteliste i verkstedet, men er i ferd med å ansette flere fiolinmakere. Send oss din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg når vi har kapasitet.

Kontaktinfo og kontaktskjema finner du her.

Om arvet "Stradivarius"

Eier du en "Stradivarius"? Klikk her!

35-årsjubileum i 2021!

35 års erfaring i bransjen gjør at vi er i stand til å hjelpe deg med det meste.
Usikker på noe? Ring oss, send en e-post eller bruk kontaktskjemaet til høyre, så hjelper vi deg.

Fiolinmaker Christer Skog på Facebook

for de ferskeste nyhetene og tilbudene!

Personvern

Vi er opptatt av å ta godt vare på dine personopplysninger. Les mer her!

Ris eller ros?

Vi er avhengige av dine meninger for å gi best mulig service. Hvis du er fornøyd, eller hvis du (mot all formodning ;-) ) skulle være misfornøyd - la oss vite det!