Fiolinmaker Christer Skog AS - gå til nettbutikk

Fiolin, bratsj, cello, kontrabass - instrumenter, buer, tilbehør, noter, reparasjoner.

Midlertidig lørdagsstengt fra og med 15.09.

Fiolinmaker'n innfører midlertidig lørdagsstengt fra og med 15.09. Vi kommer tilbake til hvorvidt dette blir permanent, og om vi kompenserer med langåpent en ukedag i stedet.

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for våre kunder. Hvis du ikke har anledning til å komme innom i åpningstiden på hverdager er du velkommen til å kontakte oss på post@fiolinmakern.com eller 93 01 26 84/73 52 93 91, så vil vi hjelpe deg å finne alternative løsninger.

Fiolinmaker Christer Skog AS - logo

Venteliste verkstedoppdrag

På grunn av covid-19 har vi for tiden redusert kapasitet i verkstedet og kan ikke ta i mot drop-in oppdrag uten avtale. Du er velkommen til å kontakte oss på post@fiolinmakern.com eller 93012684/73529391 for å stå på venteliste for verkstedoppdrag. Fint om du sender kontaktinformasjon og en beskrivelse av ønsket oppdrag, så svarer vi deg så raskt vi rekker.

De første ukene i september har vi dessverre ansatte i korona-karantene, noe som reduserer kapasiteten. Fra siste halvdel av september har vi nye fiolinmakere på prøve, og kan forhåpentligvis redusere ventetiden.

 

I nettbutikken finner du

 


Eier du en "Stradivarius"? Klikk her!

Superrask levering 

Bestill før kl. 12 og vi sender samme dag - forutsatt at vi har dine varer i lager.
Legg inn ditt mobilnummer ved bestillingen, så får du sms-melding når pakken kan hentes ved ditt postkontor, og slipper å vente noen dager ekstra på hentemelding i postkassen.


35-årsjubileum i 2021!

35 års erfaring i bransjen gjør at vi er i stand til å hjelpe deg med det meste.
Usikker på noe? Ring oss, send en e-post eller bruk kontaktskjemaet til høyre, så hjelper vi deg.


Gode produkter til gode priser

Nettbutikken muliggjør enkel drift, og derfor er prisene lavere. (NB! Angitte priser gjelder bare ved bestilling direkte i nettbutikken). Bruk gjerne søkefeltet i nettbutikken så finner du raskt fram.
(NB! I nettbutikkens søkefelt får du treff på produktnavn og produktbeskrivelser. For mer generelle søk som f.eks "fiolin" bruk heller menyen til venstre i nettbutikken.)

Savner du noe? Ta kontakt - kanskje har vi det likevel eller kan skaffe det!

Finn fioliner, andre strykeinstrumenter, gitarer, noter og tilbehør i nettbutikken

Reparere fiolin, bratsj, cello og kontrabass

Vi utfører alle slags reparasjoner på fiolin, bratsj, cello og kontrabass. Derimot har vi nå sett oss nødt til å slutte med gitarreparasjoner. Verkstedet har god kapasitet. Ta kontakt nå så vurderer vi ditt instrument og gir deg et prisoverslag!

Kontaktinfo og kontaktskjema finner du her.

 

Fiolinmaker Christer Skog på Facebook

for de ferskeste nyhetene og tilbudene!

Personvern

Vi er opptatt av å ta godt vare på dine personopplysninger. Les mer her!

 

Ris eller ros?

Vi er avhengige av dine meninger for å gi best mulig service. Hvis du er fornøyd, eller hvis du (mot all formodning ;-) ) skulle være misfornøyd - la oss vite det!